haaaaajjjj

Kategori: Allmänt

oooooh! vilken underbar vecka jag har haft i göteborg, vill tillbaka redan.
men jaja nu god mat sen utgång haj

dont fight it if you like it

Kategori: Allmänt

blogg är ju överskattat :p haha!
och vädret är underbartbartbaaart. haha ja, det blir ju bart med kläder. eller iallafall lite :D haha så dålig. fett skönt med helg nu iallafall, vat thelt död idagens. sov lite på engelska lektionen, haha sen vatt helt sne. men nu har jag vilat sen ett så it feels good inför helget. förväntar er inte att jag kommer skriva för det blir  nog inte så ;s haha! kommer ta tag i det mer sen när min rum är heeelt klart, och har lite mindre i skolan osv. men på söndag åker jag till göteborg för att praoa där! hur gött är inte det :p så shopping blir det självklart också. kommer hem next saturday homies hejdå :D

och igår räddade jag en gammal tant! helt otroligt

our first fight

Kategori: Allmänt

image343
så oaktig jag blivit. inte alls någon lust till att skriva och vipps har man tappat runt 1O läsare :p haha!
idag var det skola, roligt som vanligt.. äe fan va seriös jag va där. endå ligger jag ute på marken när vi har träslöjd och asflabbar. haha  typiskt mig. "glad idag?!" efter skolan träffade jag matilda och vi såg film, beck - mörkret. den va bra! ;d sen joggade jag frammåt kvällen, vad annars. och nu har jag nyss kollat klart på prison break, vad annars måndag och kloockat är 23.OO :p haha..  nu ska jag sova jäättemycket och om jag hade hetit det på msn hade alla frågat: hur är jäättemycket? det frågade minst 13 st när jag hette det innan "duschar jättemycke", men det är chill. nu är det csi, ojdå ingen sömn nu nej :p ahah xoxo / me

I can't take no more

Kategori: Allmänt

.. baby I coming for you
ojoj vilken härlig dag! åkte till anna vid kvart i tre, där kom mina solstrålar jennie chanelle och anna <3 cykla sen till hif, gulliga folk haha osv. sen efter hif cykla jag jennie och anna ner till stan, handlade glass och sen satte vi oss på en brygga i hamnen. åh så mysigt :)! sedan blev det thai corner med familjen hehieheie, till arsenal och fabregas <3<3 hm in love with him. ska jogga nu, som har blivit min drog. känns inte som jag gör annat - pluggar, styrk-träning, joggar, äter, sover lite. haha men så har det varit denna veckan iaf :p för övrigt sitter jag i min nya soffa och är precis vid min fönsterkarm med fönstret helt öppet och hör på fåglarna oc hser solen går ner, mysigt acutally :p hör några flygplan och helikoptrar ibland också :D hahahaha.

nu ska jag joggaaaaa! pussefnusss

I see you and I stop and stare

Kategori: Allmänt

hejhej, bra jag är på att uppdatera. men idag fyller min bror år, 11 år, naw.. haha. det blir snabb genomgång om helgen då..
i fredes åkte jag ut till laröd med nelly tess kajsa och anna <3 där det bjöds på fotboll och träffade jättemycket folk och det var jättetrevligt. sen igår, lördag, cyklade jag och nelly upp till vip och kollade på match, sen kom matte och vi cykla till nelly och åt pannkakor, gräddbullar, popcorn, chips m. dippe och kollade på film, M-K and ashley, new york minute ;) komisk film :p haha! sen kollade vi på en match till. sen på kvället kom släkten och fast jag inte fyllde år fick jag också pengar och jag njöt och är glad haha! mesta dels för att jag åker till göteborg om en vecka och ska tillbringa en vecka där, prao och annat mys :p längtar..
nu ringde nyss sweety anna till mig och det blir hif idagens med hon och chanelle <3 det var  väldigt längesen, men vädret tillåter :p nu ska jag göra ve mig och lyfta mig ur täcket, haha så jävla seg är jag, sjukt. nelly vänta på mig igår en kvart :s sorry babe haha.. ingen blir förvånad men puss på det!

I like to have it my way

Kategori: Allmänt

ojojoj här var det tomt!, datan har inte varit något behov denna  veckan, har varit så jävla glad! haha gladare än vanligt.. våren är här! har tränat och joggat som ett svin, kul med ständig träningsvärk. suttit ute varenda rast, kollat på fotboll, killarna i min klass mot sjuorna hehe och idag gick jag ner i stan :) så skönt, sen träning as usual. de bästa är ju igår typ, fint väder - sällskap hem med maarius macke och dino, handlade godis och glänste i solen :D haha. nnneeej , inte på skrivhumör alls :p sorry läsare, xoxo

hard work work

Kategori: Allmänt

x hemprov fysik
x svenska ord
till imorgon, kom på det precis, ajaj. något mer jag borde veta? :p haha

idag har det inhandlats allt eller nästan, till mitt rum :D:D soffa, feeeetegarderoben med stor spegel, bar-skrivbord och jättemycket annat smått :p xoxo på er ;)

alright?

Kategori: Allmänt

okey, one question.. gynning in desperate housewives?! then you go down in my eyes, haha can't take her! hahaha. her pronunciation at english, ridiculous :( haha skippa henne snälla, I like her but she's just too much :p haha thank you

enjoy the silence

Kategori: Allmänt

hejhej chicas y chicos. hejhej tjejer och killar förer som inte fatta. haha varsegoda för ni lärt er lite nytt idagens. påtal om idagens så har det varit kortskoldag som varje fredagar, åkte sen ner med sebbelito och jeppe i stan en lång stund faktiskt, tog mig en chai latte i waynes, nöjd andrea efter det. sen åkte jag och tränade asset av mig. bra andrea!
nu har jag precis kollat på prison break och ätit pizza med min brossa i 5 timmar haha. skönt och vara själva hemma :D vi ska lätt se talang 08 också, efter nEXT. öh lebb-next! förlåt men ja. xoxo / me

   

Kategori: Allmänt

jesper säger (23:39):

gå och sov

jesper säger (23:39):

du börjar bli konstig

there are times

Kategori: Allmänt

.. I find it hard to sleep at night
hej förkylning! blev hemm från skolan idag också, hoppas att jag kan gå imorgon :p, kanske tränar senare idag också isåfall. och nu blir mitt rum klart i helget, skönt :D

image340

we need love

Kategori: Allmänt

idag har jag skrivit en engelska uppsatts typ, inte alls klar men börjat.  den är faktiskt vädligt sorglig, döpte den till "enough is enough" . kanske skriver upp den här sen? rätt pinsamt för man kan tro jag är värsta olyckliga tjejen och sånt. när matilda läste den trodde hon först det innan hon fattade :p, hahaha men den är sorlig iallafall.
nu ska jag kolla massa avsnitt från andra avenyn och äta ben and jerrys, bra gjort att lägga upp dom på internet :D! och tack för tipset jennie ju haha!

give me that bling bling

Kategori: Allmänt

image339
den är så sjukt grym :p, måste skaffa mig den..

when the reality advance up to

Kategori: Allmänt

.. your imagination
oj, nämen hej blogg.se! orka att jag varit sån skrivsugen sen i söndes och så har dett inte gått och komma in och skriva lite? vänta ska bara sörja, faktiskt. men las vegas livade upp min lördag.
i söndag pluggade jag, sen skulle jag bara lämna och hämta lite grejer hos mattelicious, då satt hon och skrev "en bok" sa hon, den var realy good! och jag skrev uppsatts, typ som en bok ju :p, så hon bara "hämta din bärbara, så sitter vi här". vänta ska bara hämta den! nej, ringde efter matildas pappa som var hemma hos oss så kom han med den sen när han skulle hem :D haha. oduktiga vi var istället, satt där och drickte te iih.
igår var det måndag och back to hell. på lunchen var jag och emma nere i stan och jag handlade en grönsaks-bagell på waynes till lunch! sen efter skolat träffade jag upp eli och vi tog en fikeli i waynes, där även jeppe och några andra var :p, hej. det blev en lax-sandwich och en chailatte, lagom mätt sen. blev mycket snackat så vi klarar oss i en vecka nu när eli åker till gran canaria eller vad det var i en vecka :D.
ideagens är jag sjuk, så ligger i soffan och tycker synd om mig och kollar på VÄNNER. ska skriva lite, so mtyp uppsatts och sånt, lite på engelska och svenska. har massa ideer, så kanske lämnar in det sen :p, nörre eller hur eli? haha xoxo / me