i dont wanna fight no more

Kategori: Allmänt

image318om jag bjuder er på en liten smile bild från mig? what iif.. and I can say that a boy made me cry for a couple of minutes ago (close to), fuck you, dont you ever joke with me again! and now I just laugh, pannbiff.
agen har flytit på, kanske för att jag knappt befinner mig på lektionerna? pga av att jag måste snyta mig lika ofta som du blinkar. ncncnc. haha sjuukt jobbigt. kan inte andas oftast. men okej, det är fredag och heeeelg så nu klagar vi inte! slutade runt innan 12.OO tack och adjö av en 3 dagars skolvecka från min sida. ska ha läst 377543 sidor till på måndag men jag har inget och göra nene asså. haha! efter jag anlände till mitt hus, kollade jag och min lille mammsi på beck-lockpojken. jaa, den från aftonbladet. vi ska ha alla! mohaha. sen kollade jag på favoriterna (vänner för er halvknäppa) haha nah, de va ett skämt för er som känner er träffade av de ordet ! haha. shit. där det är vitt är en länk, tryycck så får ni se.
nu ska jag bege mig till bogarts för att inhandla godis för kvällen, är ju fortfarande sjuk efter 3/4 veckors insjuka haha, så orkar inget spesielt ikväll. blir nog inte så heller. men jag vill endå ut. men ha ha ha, blir nog matte som vanligt. och de är jag glad för. have a nice weekend, och de blir ut och äta imorn också! denne släkt. (iförsig på andra sidan denna helg haha) XoXo / me

ni siquiera

Kategori: Allmänt

I'm so confused. I know that I deserves more, someone who will love and adore. Is he faithful to me? hell no.

yummy

Kategori: Allmänt

hola guapos! torsdag idag och imorn e de heelg ! fett nice ju.. blev mc donkan imorse with emma,
sen skola öööh. nu är jag hemma hos niclas med jp :D spelar guitar hero och jag äter nutella
mackor med oboy :D:D:D yummuy tar överskriften. nu ska jag spela, och jag steker med gitarren :D!
hahaha xoxo / me

everybody hurts

Kategori: Allmänt

kul med uppdatering från min sida? känns som jag sviker alla min läsare, haha. sammanfattning sedan mån :p:
skola innehållande inget, jo massa frångångar från lektion pga snytning från mig! haha sorglikt. svimmning i duschen, season 2 av DH avkollad, sjuksjuk, doktor, läst exakt alla relger och annat till malta ( 5 månader kvar ), season 9 av vänner avkollad igen, på bättringsväg och nu plugg.
asså varje gång jag gör vår svenskaläxa, blir jag så känslig. haha låter kanske konstigt, ja de gör de nog. vi typ läser en katastrofal bok om typ förlust av någon närma kan man säga, och sen ska vi skriva upp texter som vi reagerar på och skriva en tanke om den. jag skriver alltid sån värsta känslig tanke! haha likadant när vi sen ska skriva flödeskrining. jelvar. känner knappt igen mig själv när jag läser igenom! hahah. men det är kul faktiskt. signe tycker om det också ( vår lärare ) så då är de ju bara ännu bättre ! hehe..
ne nu ska jag äta god mat från mammas och pappas sida, dom borde bli kockar faktiskt :D men imorn blir de nog skola, så ni slipper sakna mig. xoxo / me 

so many times

Kategori: Allmänt

söndag är dagen och det betyder att lovet är sluuut! typ snart. palla att sportlovet är så kort? palla att man inte gör något?
bara för jag inte orkar skriva om gårdagen kopierar jag från min kusins blogg:


är man adopterad eller tillhör man verkligen denna släkten ?

ja , vart ska man börja  ?  det var så sjukt igår så jag undrar om jag ens tillhör släkten , haha .. farmor började böla när  hon såg att alla var hos oss sen blev den ena fullare än den andra och farmor i högsta hugg så klart, jag o pappa stod bredvid och kollade på när hon blandade en drink, hälften gin och sen tog hon fan vodka resten , hahahah pappa tog och slängde ut den direkt haha .   på restaurangen var det jätte gott och jag själv hade dampat på oss om jag hade haft hand om den släkten jag har .. fyfan men det var trevligt :)   ska lägga upp bilder sen , kanske inte så roliga men måste skicka runder som ju , så det kommer väl upp en och en annan på mig o min cp släkt ,   asså dessa diskutioner som alltid kommer upp, min pappa ska vara emot alla , och jag tål inte honom när han är så ,så jag lägger mig i och sen är halva släkten med i den diskutionen , herrejesus .. tur man har sin faster som har mer vett i huvet än dom andra, undrar även vart hon har fått det ifrån hahaha . sen började min farmor planera när hon ska fylla 80, ja bara du har inte ens fyllt 75 än och det är det vi firar nu , hon bara jajjaa . svepte hela vinglaset rätt upp och ner . ja bara OKEJ . hahahha nä så det var ja , har inga ord haha men händer det inte saker så har man inget att prata om heller .
  

jag tyckte det var en bra resume. vi va väl 2Ost inklusive småungar som klängde på en. men god mat på en fin resturang och många skratt åt både det ena och de andra :P hahaha! sen finns de skitstövlar också.. men tack för en fin kväll släkten och grattis mormor ..



idag har jag totalsoftat med matte, neej inga högläsningar ur dagbäcker! haha.. de blev desperate housewives och tee. I like, and we like. sen skulle hon iväg och sen dess har jag knarkat desperate housewives boxar och choklad ! nyss ätit också och ska bege mig in i duschen nu innan Wallander. ja jag vet den börjar 21.OO, alltså helt perfekt att duscha nu så jag hinner ;) haha. wllander - mörkret idag, den är jättebra ! så se den för de ska jag, besobesobeso..

tired

Kategori: Allmänt

I'm going down on my knees for you. for your love i'd do it,for your sake, believe I do. If you don't love me, why do you raise my hopes? no matter what happens, I can't let you go.
I'm accustomed (?)  to you, you're a part of my life. everything I told you honey,
you're my little angel, you're my little star. 
I adore your eyes, I so adore your sweet smile..
if the worse comes to the worst, I'm gonna hold you. I feel you're far from believin' it.
it sounds like a lovesong and  I'm not gonna write you a love song, i gonna need a better reson to it! 
stop enough.
you don't even read this.

choop you up

Kategori: Allmänt

miin babe matte matilda agnes cervin gick typ nyss :O:O sjukt lissen andi här nu.. haha.
vi har spelat spel, kollat lets dance och läsit min dagböcker!! jag läste högt ur min dagbok.
haha bästisar har inga hemlisar för varann :) okej, alltfick hon ju inte veta. men jag skratta
så jag grät. skriver faktiskt fortfarande.. ibland. och där blev matilda liiide förvånad :D haha!
sen filmer på youtube. och hon ska spela match imorgon typ halv 8, så hem skulle hon :(
och hennes mobil är på islänska och min spanish :D så jag skirver spanska sms till henne
nu, haha för min mobil skriver spanksa? fett bra !!  .. nu sitter jag typ vid vårt matbord i stora
rummet och kollar på tv, tänker ta datan och lägga mig i soffan nu istället :p reason 1
- godiset står där på bordet. reason 2 - soffan ser sååå mysig ut. reason 3 - finns ingen sådan.
haha så dålig jag är. love
nelle, my angel, Im here for you. I understand, its hard. try to forget but never regret :) <3

bild från malmööe

Kategori: Allmänt

helloo babes! fixade ytterligare lite till på min blogg, visst blev det sött? tack. haha. innan fick jag reda på att jag fick praoa i göteborg, så kommer vara där en hel vecka :) så skönt att bara komma booort! haha mys. och från det ena till det andra, bion sög typ. haha.. juno heter den, rekomenderar inte den speciellt, men asså den var inte jääättedålig, men knappt bra. eller helt okej då. jaja. och sicken storm! mama! haha, jag och matilda togs tag av vinden flera gånger utanför bion efteråt haha. okej, kanske itn e så kul? för att det kom en så kraftig vind, och jag är ganska rädd om mitt knä så  styrkar mest högra knäet. ja, så stog vi typ vid gatan där då, så kom den vinden och jag blåste rätt ut på vägen! och det kom en bil som precis hann stanna :O haha det var läskigt, för jag bara vände mig om och såg ljuset. haha :s jaja, åt god mat sedan och babbla med familjen som vanligt och skratta åt singing bee :p ska nog snart träffa matteee <3<3 hiih AS USUAL! puss på det du ;)

nyvaken

Kategori: Allmänt

godmorning sunshines! torsdag var dagen och lovet börjar gå mot sitt slut? SNYYFT haha..
hif var ju faktsikt bra i första halvlek igår, synd de inte räckte kan man tycka. och det var inte såå kallt :P
men nyss ringde matte och anna  mig och sa att det blir bio senare vid 4. jag vet inte vilken film haha.
men nu ska jag duscha efter frukosten, sen går jag över tiill matte sen beger vi oss till anna sen stan väl.
XoXoXoXo to yooou   

lakrisal

Kategori: Allmänt

mmh, sitter här i fåtöljen och äter lakrisal. tänderna blir så sjukt gula efter det, så måste borsta dom nu :D hehe..
ska dra mig till olympia nu, känner mig inte precis sugen på att gå dit? vädret är ju på topp? men jag ska ringa
mina bästa vänner nu och fråga vad som händer ikväll så får se hur länge jag stannar där :p hörde lite om ikväll så ja.
nu måste jag ta på mig lite varma kläder och borsta tänderna (Y) hihi besobeso <3

image316

not ready with my design ..

Kategori: Allmänt

 

dont feel me baby

Kategori: Allmänt

Chris brown 13 mars, live cph? hur blir det?

haaalloo

Kategori: Allmänt

haha hej, inte varit inne på datorn sen min och nellys lannatt :) haha gick och la oss vid cirkus 7? gott.
igår spenderade jag och anna vår dag i malmö! såå mysigt! där sprang vi runt i 7 h :D shopping, fika, skratt och så haha..
tack för dagen baby :D sen gick jag ut med olle & matte, va uteo ch raggade på killar :D HAHAH maaaan..cute. läskigt :O
sen in till mig, poppa popcorn, macka, vindruvor, dricka och hann se lite fråga olle ( :(  lessen jag som missa de ) sen myste vi i min säng till teven. hah.
idag blir det väla med familjen nu typ snart :P sen ska jag igentligen träna de orkar jag inte, så så blir det inte. haha. sen ikväll hif, hejaheja sen vet jag inte? tar de som de kommer ;)

nu ska jag göra om bloggen , ciao !

I'm not sure what I see
cupid dont fuck with me!
are you telling me this is a sign?
he's looking in my eyes, now I see no other guys
are you telling me this is a sign?

ÅH JAG ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLSKAR HAN <3 haha, jag vet gammal låt men han e bääästooo.

morgonkvitter

Kategori: Allmänt

vi lyssnar på fåglarna som kvittrar, har öppet fönster alltså :P lagom mysigt!
klockat visar halv sex och vi är inte trötta iallafall. jag har vilat på en madrass lite bara :D haha!
jag ska upp och drricka mjölk sen vet jag inte.. hahaha

vet inte vad jag gjort med min blogg nu? men jjaa, klockan är 06.11, senare uppdatering. godnatt.

<3

Kategori: Allmänt

image310vilken underbar bild endå? gillar den.
ja, jag och nelly sitter här fortfarande och lanar. fyfan vad coola vi är? otroligt ;) vi har haft besök hos oss också - rozbeh, alle, dennis, jakob, halle.
jag vet inte om vi ska ut med några nu eller inte, men jag fick min mat innan iallafaall! dom som var här fick också lite :D haha och mina pengar!
men om vi går och lägger oss nu, så kan vi sova 6tim till klockan tie. och sju till klockan elva.. men det är inte aktuellt nejnej.. nelly vill inte. jag känner lite skuldkänslor bara :D hahah..
pusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspuspsusspuss

MAAATTT MAAAAT

Kategori: Allmänt

pallar inte e fete hungirg hahahha


haha lan för fulla muggar?

Kategori: Allmänt

image309
idag (igår) tillbringade jag med nördarna nelly anna matilda, kollade på filmer och krängde godis, popcorn chips you name it ! sen var jag och nelly på något här i ramlösa med massa andra nördkillar som soofta :D sen hem hit til nelly , sen ut och träffade iaa och tess :) snackade om massa ! sen bestämde jag och nelly oss för att lana , så nu har vi suttit fär i kanske 2 tim :p spelat massa spel oå king.com och druckit 1,5l cola :O:O:O och nu hickar jag skit mycket?! och  nelly  skriver också sin blogg nu :D EHEHE. jag är fett hungrig !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 så iallafall jag ska gå upp och leta käääk ;) haha. kolla min bilddagbok :D:D haha la in några gamla bilder :) haha . nej nu ska jag äta :D:D JÄÄTTEGLAD och sjuker är jag fortfarande :P  imorgon ska jag träffa nelle och sen träna sen möte med laget, sen ons blir det malmö SHOPPING :D pusspusspussseeell

segt

Kategori: Allmänt

image305I'll cry me a river that leads to your ocean. you'll never see me fall apart, in the words of a broken heart

hola todos :P kul att min kropp vill blir frisk någon gång.. men igår kom iallafall matte hit, vi poppa popcorn och kollade på wallander :) jag satt typ och sa vad som skulle hända hela tiden :P haha.
idag ville jag till stan men igentligen borde jag inte för jag e sjuuuk blä. sen orkade ingen hänga med så de är väl bäst så? ligger här och hostar och snyter mig. min näsa svider del 3. hahahah!
ska träffa nelly och matte lite senare , thanks för något idag. orkar inte göra något men orkar fan inte ligga här hemma hela tiden :( men iallafallfall, imorgon blir det sophia och chanelle ♥
nu ska jag göra ve mig lite sen sprkar jag cykel till matte haha :D sparkcykel! men min andre sparkcykel ligger i annas bils bagagelucka!! must have it. haha starkt behov.
ne, men jag går till matte nu som bor typ 2O sek härifrån med sparkcykel, ja jag har tatt tiden. HAHAHAH.
puss på det vavavavava.

aj min näsa

Kategori: Allmänt

image304
jag vill tacka mina trogna vänner genom min svåra 3dagars period av sjuka.. halstabletterna, teet, näsdropparna, teven, pappret och soffan. jag ljuger inte när jag säger att jag aldrig snytit mig såhär mycket förr :p 2 rullar? wiho fett mkt.
kul jag slösat 3 dagar av min lediga tid, 3 av 1O. poor me faktiskt. jag är iallafall piggare nu, men dock förkyligare. men ingen feber längre, bara massa hosta och nysningar. haha efter varje gång jag nysit så får jag tårar i ögonen,  typ som jag gråter! haha såå mycket power i mina nyssningar :D HAHAHA! min näsa är för övrigt helt röd och svider.
nu ska jag rensa mitt rum på skit saker osv, kan göra de medans jag har tid och lust så slipperj ag de sedan. idag har jag okcså hittat massa fina kläder till bra pris, klänningar leggings och linnen, så det blir inhandling på det i veckan tror jag :) på internet då. nu måste jag nysa, pyyyysss

naaaw

Kategori: Allmänt

a.sawyer is rolling, the others are stoned säger (21:29):

JAHA .... HUR LÄNGE SKA VI BEHÖVA VÄNTA PÅ ETT BLOGGINLÄGG FRÅN DIN SIDA????????????????
den tredje som skriver de. hahaha så söta ni är :) men man är ju cool.
föräldrarmiddagen var hur trevligt som helst och svettigt var det! men mycket trevligt. och över 1O.OOO fick vi in! mycket bra!
mådde inte alls bra, typ feber o sånt, och nu är jag sjuk. så jag har legat sen i fredesmorse, och nu snear jag på livet, knarkar halstabletter och snyter mig.
min näsa svider fett mcyket av allt papper som dratts :( gud så synd det är om mig nu..
får damp när jag inte orkar göra något! ååh. snor på de liksom haha. helg och allt, LOV OCH ALLT? nä nu måste jag blir frisk!


a.sawyer is rolling, the others are stoned säger (21:42):

dina blogginlägg = dagens höjdpunkt!



image300

wont let you go

Kategori: Allmänt

I wish it were over but we seem to never end,
only get closer to the point where i cant take no more

hmmm

Kategori: Allmänt

sitter i bibblan nu och softar :) medans belle & nisse leker mig med borden HAHAHAHAHA fyan va kul. tillochmed lärarna här inne skrattar :(:(:(:( kanske för de är så likt? :P hmm. neee :D:D:D:D nej, nu efter lite chill är de väl tillbaka till jobbet, de är fatksikt kul ;) snottat lite kladdkaka från efterrätten också ;) hmm såå mig :D haha. PUUUUUUUUSSSS dom hälsar haha

fullspäckad dag!

Kategori: Allmänt

image299
denna fick jag skickad till mig igår, den är från tennisveckan i båstad, på rixfm :) så sjukt kul det var den kvällen. jag linnea och namik som klippt ut sig :p så det är typ den enda bilden jag har här på denna datan!

nu sitter jag och målar mina naglar när jag inte skriver, haha, sen vid halv nie blir det bowling med klassen, ja aretslaget men hela vår klass ska ha bowling! :p trevligt. sen käk någonstans, sen blir det förberedning till föräldrarmiddagen vi ska ha ikväll. ska träna vid tre, ett måste, så får gå ifrån skönt. ska servera för övrigt.. och det tycker jag är kul :D har iförsig gjort de typ 2 gånger innan.
kommer nog inte hem förrens vid 23.OO, puh sicken jobbig kväll det komer att bli.  tur vi får paus med pizza då? :) hehe. tjockisar. skriver mer imorgon eller om jag nördar datan ikväll vid halv tolv fast ingen kommer att va inne för det är bara vi som är lediga? mjo.. nej, skriver imorgon. nu ska jag fortsätta måla mina naglar :D:D sakna inte mig för mycket, tillbaka imorgon :D hehehe, pusspusspusspusspusspusss vavavavaa.

i looking for a lover not a friend

Kategori: Allmänt

image298först och främst vill jag tillägna min uppriktelse att bilden är inte för snygg alltså! haha.
den är mucho guapo. men jag och min vän jenny är guapas.
och igåren gick ju arsenal till en klar ledning i premier league eller något :) yes! haha så min dag har ju bestått utav att reta ett gäng killar på min skola :)
träffade massa man kände idag efter skolan, på buss osv, alltid underhållande :p.
har pluggat lite engelska, borde pluggat spanska också känner jag men, jag känner också mig säker med det :p
gossip girl can do my night.

faith is not blind

Kategori: Allmänt

image297 bild från några helger sen :p knappt söt? jag & matilda inte utklädda iaf.
knappt trött jag vatt idag heller, palla att det blev så sent i lördes? de sitter  kvar :) hahaha. kanske.
känns som ingen från min klass är inne på msn eller va, sitter alla och pluggar fysik? era nördar. imorgon vid ett gör jag fysikprov alldeles själv, heja på mig!
tackar för fika idag, morotskaka, 2 negerbullar, vaniljhjärta, semla, jag e fan fet.

bara för jag icke har något att skriva atm ska jag göra en "veckaresume"
mån - pluggeli NO
tis - träna på morronen, plugga eng & sp
ons - göra sista på so inlämningsbajs
tor - bowling hela dan, sen träning, sen föräldrarmiddag ska servera sen lov!
fre -  ledig sedan förfestr nånstans till inget :) haha
lör - mölle? eller farfar?:D farfar
sön - lär inte bli seg söndag som vanligt, lediga vecka. oskönt?

nästan kul vecka, den består bara av plugg? eheeheheh. varför kallar ni mig plugghäst? och emma tack för ärret jag fick i hakan idag!! ÄNNU MER SCAREFACE ÄR JAG NU! hehe jeepp

fan varför kan jag inte lita på dig när jag vill? vänta ska bara sova

dancing in the moonlight

Kategori: Allmänt

         image296
snabb sammanfattning av lördag lyder så här.. var i skolat mellan 8.3O och 12.OO för öpptethus för  föräldrar, syskon osv. fett segt inget hände och folk var där så det både räckte och blev över.
sen softade jag till max som jag brukar göra haha och sen tjejmiddag och annat med tjejerna såklart :D först mat, sen hann man icke äta färdigt typ haha, jag anna och felle ut på ärande, träffade rozbeh och harley (darling) haha :D, vättskrämd(fyfan för oss att vi typ gjorde de), hemmåt efter långlång tid och dansdansdans och letande :p..
blev sjuuuukt många bilder, jag är nog med på alla haha! ungefär 5OO?  sen hamnade alla gott i "sängen" och kollade på disturbia. riktigt riktigt bra film :) tyckte vi alla, så ja, se den om du inte har.
sen somnade jag efter det, eller halvsomnade, sen vaknar jag av att dom skrattar, bryr mig inte mer o mde. sen vaknar jag en gång till så har jag mina strumpor och bh i huvet! ahahahaha. gott =)
jag tackar för kvällen, mycket skratt blev det ;) hahaha speciellt framåt sen timmarna :) haahahah!
till frukost blev det tacos och cola för oss alla :D:D gootte igen.
idag har jag pluggat som f-a-n!! "sticktest" m.m :p och nu ska jag sova jättemycket ha det bäst, XoXo / me

synd att man redan sett wallandern

we are in the ring

Kategori: Allmänt

image295

hahahha måste börja att berätta en sjukt ful grej. jo att igårkväll så skickade jag ett sms till gabbe, ja så tog de typ 3O min så svarade han inte, asså jag brukar inte tänka: dom måste svara direkt! men jag bara tänkte så, jag bara ja han kanske inte hittar sin mobil.. juste, den är ju borta! smart som jag är ibland så tar jag upp mobilen och skriver något i denna stilen: oj, jag glömde haha att du är av med din mobil, så jag fattar att du inte kan svara på smset hahah"  osv :P och skickar det. hahaa sen när jag skickat kommer jag ju på att han inte kan läsa de smset heller ju? HAHAHAHAHAHAH. oh gud :P iq-nivån är hög.

skoldagen har varit fett bra, dagen överhuvudtaget har varit fett bra :) sjukt roligt i skoolan, you do it emma ♥ är nu mera kallad scarface och de tackar vi ju jp, wigström och erik för. tack så hjärtligt typ! haha, dock handsken som borde be om förlåtelse :( haha nej, den gjorde min lunchrast väldigt rolig :) haha! jag och emma fick nya vänner i sexan, love you typ. haha naaah :D

efter skolan stackjag först till stan och provade en klänning som jag sedan köpte med älskade mamma och pappa och sen o träna, de gick finfint. martin min sjukgymnast blev icke besviken eller så för knäet, tur inget gick av alltså :P haha hade blviit sjukt sur på mig själv! kanske får springa nästa gång jag kommer iallafall :D:D haha ruta ett igen..

sen efter det träffade jag jeppe i stan, gick först till ett konditori för bullar, haha sen över till andra sidan stan HAHA och fikade där :) mumsi. tack för fikan jättemycket  :D:D snackade om typ allt för vi är så coola :D wiho

nu är jag home och det är skönt :) väntar på supergod mat, sen blir det nog ut i laröd på någon fest får se :P ska ha sån skoldag imorgon, typ öppethus för föäldrar och sånt, ska bli kul kul kul :D:D haha neeeeeeeeeeeeeeeeej!! haha döda oss :) 8.3O - 12.OO .. hehhee. så blir inte sent ikväll! haha min pappa bara: du får ju inte sitta där som ett lik imorgon" mamma fylelr i: som du gör efter lussevaka" hahah :D

nu blev de långt inlägg som du ville anna! :D ihihi. coh för er andra också såklart :D:D haha.
pratade om prao och sånt med en tjej idag förresten, kanske ska proa i göteborg istället för på mezo :) vill hellre de.. :D:D

jaaa, aaaaaallt för mig ;) XoXoXoXo / me

ni är puddingar

Kategori: Allmänt

så skön dagen idag har varit, bara sovit och kollat på tv och ätit lite godis som min farmor kom med :) hahah hihi..
sen tränade jag, 1 timme försenad, ack ack dom skratta :P  idag va jag riktigt duktig, svettades mer än vanligt, så det är bra.
imorgon kommer min sjukgymnast, min officiela ( förutom att alla vill ha hand om mig haha fniss ) kommer hem från spanien la manga eller något med HIF. och han vet inte att jag kvadda mitt knä igen förra helgen, så ja, jag ska väl öva på en ursäkt nu innan jag ska lägga mig! HAHAHAH.. bäst så :D
imorgon kommer också ett långt inlägg, mest för annas skull :) hon sa att hon saknade dom :D haha aw sååå sött.

och las vegas, de kan inte bara sluta så där?! aaaaah. kan inte vänta till den 29 mars??? sånt spännande och så. haha jag äääääääääääälskar las vegas!
måste ha nästa avsnitt i min brevlåda imorgonbitti så jag kolla på de medans jag äter frukost :) kommer bli min dröm :D
hahahahaha :)
någon mer som kollar på (älskar) las vegas?
XoXo, me


image294

plugga fysik e kul..

Kategori: Allmänt

 

get low

Kategori: Allmänt

ehm ja att du kommer få skit för detta :)

idag är vi lediga :D haha fett skönt..
så igårkväll va jag linnea och emma o fikade på mezo. lagom mätt när man gick därifrån sen :) haha
skrev sånt stort inlägg igår typ, okej inte stort, men lagom stort? och de glömde jag nog publicera så jajaja :P fan då typ.
frullle dax nuuu! :D XoXo / me

allting som jag tar på blir till guld

Kategori: Allmänt

innan va jag på träningen och jag vill spela vill spela vill spela vill spela vill spela vill spela så och typ mer.
och saknar alla :( åh. så jobbigt :P
sen badade jag, tänkte plugga, men sen kom jag på att jag pluggade hela eftermiddagen på fysik, och engelskan
kunde jag redan. så slängde mig i soffan, somnade en liten stund sen hann jag vänner,
såklart gossip fucking girl med frukt o glass och nu slutade i huvudet på gynning ju..
hon är så jävla härlig! haha fyfan :D äe hon är fete skön.
önska jag satt på den bärbara så jag bara kunde trycka på en knapp och stänga den och lägga den på golvet och sen blunda.
nej nu sitter jag 2 meter ifrån sängen och orkar inte flytta mig, men jag jobbar på de. nu gör jag de.. hahaha ?
XoXo / me.
you know you love me :)

2 lektioner

Kategori: Allmänt

hello amigos! fettodagen idag och de blev, som man ska säga, som vanligt mcdonkan med emma imorse :) hah
sen 2 letkioner bara, så de va skönt. slutade lite över ett. ska skriva ut en grej jag gjort om fysik på datan
och sen börja plugga igen. ska fortsätta på en grej jag och emma gör också ;) its going to be perfect ;) haha!
så ska stänga ner datan nu direkt igen och på återseende imorgon. XoXo / me

hard work work

Kategori: Allmänt

så, nu är jag helt slut efter ungefär 2 timmars pluggande av fysik! inte såå länge men.
helt ärligt känner jag mig sjukt duktig. för nu förstår jag verkligen. fysik är assvårt. ingen kan neka! :P haha
gjorde värsta goda pastasalladen till mig och min familj innan också. haha hard work work alltså.. ;)
nnu ligger jag i sängen med fysikgrejerna bredvid som jag har lust och spy på nu :) och kollar på south park ;D wiho
imorgonbitti är de mc donkan with my rese-friend. det är ju liksom lite mer än 5 månader till malta nu ju !! :D
XoXo / me

GRATTIS PÅ MIN LINNISEN IDAG <3<3<3<3<3<3<3 jag vet att du haft en bra dag, du har vatt med mig :) haha

kul att det är varmt ute iallafall

Kategori: Allmänt

dagen har bara varit jobbig idag :P palla er.
vi från träslöjden fick håla och slutade 2tim tidigare. jag stack till jeppes skola och träffade massa trevliga.
sen gick vi, willie, carlsen och vi en runda på stan sen hem till wiliams flodiga hus och spelade wii :)
sen gick vi tillbaka till staden och mötte på en fett märklig gubbe, hahahaha som vi skratta istället ! helt mongo .
synd endå, han va liksom brottare , aa, vunnit VM guld :) hahaha! 15min att gå upp för trapporn vid kärnan (Y)
där stod vi i 15 min?sen in till mezo och träffade felle emma linnisen :D<3
och nu ska jag och emma plugga fysik (H) XoXo / me

i belong to me

Kategori: Allmänt

hej hopp här är helgen.. hah
igår softade jag till max, sen vid 3 kom jp och gabbe hit. och vi softade ännu mer :) haha.
sedan var det fest hos lovisafisa och som jag tycker blev sjukt lyckad efter trotts allt alla omständigheter hit o dit :p haha! fett med folk.
nej men tack för de och nu mår man väl som man förtjänar ;) heuheheu.

sitter nu här nyduschad och pluggar för de är sååå kul. nej men en inlämningsuppgift som ska va inne imorgon.
senare blir de mezo med hjärtan, nu ska jag koncentrera mig :D haha XoXo / me

please

Kategori: Allmänt

god morgon!
mina föräldrar kom med en uberfettbra ide på tapet och annat i mitt rum..
vill dock inte skriva upp de här om någon skulle förför sig att också ha de....
thanks for saying.
tänkte att en tapet som new york m.m tröttnar man på jäkligt snabbt, och de som de lutar
åt nu är så mycket mycket mycket häftigare! längtar tills målaren kommer i veckan :D
en jag känner har en tapet på en palm och vatten, som ett paradis. och man tröttnar snabbt :P
nu ska jag göra ve mig, XoXo / me

så då

Kategori: Allmänt

kan börja med o säga att jag nog hittat den tapeten jag vill ha på en av väggarna,
en bakrund på new york med tvillingtornen i svart o vitt. sjukt snyggt!
dock kommer jag väl att ändra mig imorgon.. haha

bloggen min blev såhär efter om o men ibörjan sen pallade jag inte,
så jag gjorde en enkel som reuslterade till denna. tog cirka 15 min :P

nu ska jag sova, tyckte de va onödigt att jag satte på datan vid halv tolv men jaja?
sleep tight everyone !

vad tyckte ni om bloggen?

nu är det såhär..

Kategori: Allmänt

.. att jag fick fnatt och ville ändra designen här.
fick jättemånga ideeer, och hade fått en fett grym. men sen ångrade mig.
och nu ångrar jag att jag ångrade mig ;) hahaha! men nu ser den asrolig ut igentligen,
massa olika färger och så :P för mitt i när jag håll på och leta, så kom jag in på taper och annat.
och jag måste snart bestämma tapet till mitt nya rum. och jag har hittat typ asmånga nu :) stolt över mig själv nästan..
så nu har jag fassnat där.. så om ni skulle komma in här i röran, så oroa er inte! de ska ändras :) haha XoXo / me

smile

Kategori: Allmänt

hola todos. började med att jag blev poet på svenskalektionen hehe. ja, tim & michael va jättesnälla sen när dom följde mig till bussen :D hahö
vid halv ett va jag på plats och skulle träna. orkade dock endast 2O minuter typ! haha. så mig.
mötte upp mammi och moster så skulle vi vidare till idas och äta gott, men där va maten slut (!)
så det blev spenderas, fifan så gott! jenny, vi bestämde att vi 4 ska planera spahelg! gött?
sen blev jag sugen på o shoppa, vilket de blev. wiho! gråa supersnygga byxor, 2st balconette bhs, fett nice svart skinnväska, parfym, 2 mascaror och jag är så så så nöjd :D
och nu är jag mätt och belåten efter fylgande jakob. kvällen tar jag som den kommer ;) XoXo / me